KFI ve İTÜ ARI Teknokent işbirliği

Keiretsu Forum İstanbul ve İTÜ ARI Teknokent işbirliğinde 9 Mart 2015 Pazartesi İTÜ Çekirdek kuluçka merkezi bünyesinde desteklenen girişmler Keiretsu Forum üyelerine özel yatırım fırsatlarını sundu..

Etkinlikte tarım, reklamcılık, yazılım çözümleri sunan girişimlerin yanı sıra oyuncak ve giyilebilir teknolojiler alanlarında faaliyet gösteren firmalar da yatırımcılara sunum yaptı.


Israil/Türkiye Yatırımcı Toplantısı

Keiretsu Forum ofisler arası global proje paylaşımını ve yatırımcılar arası etkileşimi artırmak için 11 Mart’ta Keiretsu Forum Tel Aviv ofisinde Keiretsu Forum Israil / Türkiye Yatırımcı Toplantısı düzenlenecektir.

Bu toplantı ile amacımız dünyanın en inovatif girişimcilik ekosisteminden birine sahip olan İsrail ekosistemi ve başarılı exit hikayelerini dinlemek, yüksek büyüme potansiyeli olan ve Keiretsu Israil & Türkiye ofisleri tarafından seçilmiş İsrail’li startup’ların yatırım fırsatlarını değerlendirmek, Türk girişimcilere Tel Aviv’de sunum yaparak İsrail üyelerimizden de yatırım alma imkanı sunmak ve Keiretsu Forum İsrail ve Türkiye yatırımcılarının tanışmasıdır.


16 Mart 2015 Girişim Tarama Toplantısı

Keiretsu Forum Istanbul’a başvuran girişimci şirketlerden ön tarama komitemizin belirlediği 6-7 şirket, Keiretsu Forum Istanbul’un 8-10 yatırımcı üyesinden oluşan Girişim Tarama Komitesi’ne 15 dakika sunum ve 5 dakika soru & cevap’tan oluşan 20 dakikalık bir sunum yaparlar. Girişim Tarama Komitemiz sunumları beraber değerlendirdikten sonra anonim olarak Keiretsu Forum puanlama metadolojisini doldurur ve bu puanlamaya göre 3-4 şirket Forum Toplantısı’nda sunum yapmak üzere seçilirler. Girişim Tarama Toplantısı sadece yatırımcı üyelerimize açıktır.


26 Mart 2015 Forum Toplantısı

Keiretsu Forum Istanbul’a başvuran girişimci şirketler bir aylık eleme sürecinden geçtikten sonra Forum Toplantısı adını verdiğimiz düzenli toplantılarla tüm Keiretsu Forum Istanbul yatırımcı üyelerine sunumlarını gerçekleştirirler. Her bir şirket sunumu 15 dakika sunum, 10 dakika soru & cevap olmak üzere 25 dakika uzunluğundadır. Her şirket sunumundan sonra, yatırımcılar her bir şirket için bir şirket değerlendirme ve yatırım ilgilerini belirten formu doldururlar. Tüm sunumlar tamamlandıktan sonra “Mind-share” bölümünde yatırımcılar şirketler için yorum paylaşımında bulunurlar.


Keiretsu Forum Toronto Angel Capital EXPO

27-28 Nisan 2015 tarihinde Ontario Centers of Excellence Discovery (OCE) iş birliği ile düzenlenecek Keiretsu Forum Toronto Angel Capital EXPO’da girişimci şirketler 3000’in üzerinde katılımcıya sunum yapma fırsatı elde edecekler.

Keiretsu Forum Toronto Angel Capital EXPO’ya girişimci veya yatırımcı olarak katılmak için info@artofmobility.com/keiretsu adresinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.


Keiretsu Forum Angel Capital EXPO –1 Mayıs, Silikon Vadisi

1 Mayıs’da Silikon Vadisi’nde düzenlenecek Keiretsu Forum Angel Capital EXPO hakkında daha detaylı bilgi almak ve sorularınız için lütfen info@artofmobility.com/keiretsu ile iletişime geçiniz.


Etkinlikler hakkında detaylı bilgi için:

info@artofmobility.com/keiretsu
+90 212 356 2033