Networking_Sanatı
2009 yılından bu yana ABD’de “Small Business Administration” bünyesinde yeni iş kurmak isteyen girişimcilere danışmanlık ve rehberlik yapan, Keiretsu Forum Melek Yatırımcı Üyesi Hülya Koç tarafından verilen Networking Sanatı seminerinde, katılımcılar öğrendikleri bilgileri seminer sonrasında uygulamalı olarak da değerlendirme fırsatı buldular.

Birbirinden farklı sektörden girişimci ve profesyonellerin katıldığı eğitici seminerde, başta satış sürecinde yaşanan sıkıntılar olmak üzere tanışma sürecinin olumlu olarak sonuçlanabilmesi için yapılması gerekenlere değinildi. Aktif bir katılımın olduğu eğitimde, katılımcılar kendi yaptıkları hatalardan da bahsettiler. 2 saat süren yoğun programdan sonrasında katılımcılar ‘’Role play’’ bölümünde birbirleri ile seminer boyunca anlatılan konuları uygulamalı olarak gerçekleştirme fırsatı buldular.

Hülya Koç Kimdir?
HKKeiretsu Forum Melek Yatırımcılık Ağı’nın üyesi Hülya Koç, aynı zamanda 2009’dan beri Amerikan “Small Business Administration” bünyesinde yeni iş kurmak isteyen girişimcilere danışmanlık ve rehberlik yapmaktadır. Bu seneden itibaren de, Silikon Vadisi’nin ilk on inkübatöründen olan Founders ’Space’de ve UC Berkeley’de teknoloji girişimciliği dersi kapsamında mentorluk yapmaktadır.
Hülya Koç, 35 seneye yakın bir süredir Kaliforniya’da çeşitli Türk-Amerikan derneklerinde aktif roller almış ve 1990’lı yıllarda San Francisco Körfez Bölgesi’nde Türk toplumunun çocukları için kurulan okulun koordinasyonunu üstlenerek ilk müdüresi olmuştur. Koç, aynı zamanda Kuzey Kaliforniya “Turkish-American Business Connection” kuruluşunun da kurucu üyelerindendir.

 

Keiretsu Forum Türkiye
Keiretsu-forum-logo