TÜRKONFED (Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu) İle Keiretsu Forum Türkiye Arasında İş birliği Anlaşması İmzalandı!

Türkonfed1TÜRKONFED, Kasım 2015 itibarıyla Keiretsu Forum Türkiye’nin destekleyici kuruluşları arasında yerini aldı. TÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkanı Tarkan Kadooğlu ve Keiretsu Forum Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Aydonat Atasever tarafından imzalanan anlaşmayla Türkiye’deki girişimcilik eko-sistemine güçlü destek sağlanacak.
Anlaşmanın kapsamınca, 2016 yıllında düzenlenecek ortak eğitici ve bilgilendirici seminerler ile birlikte girişimcilik eko-sisteminin gelişmesi için ortak projeler düzenlenecek. Özellikle İstanbul ile diğer şehirler arasında güçlü bir köprü oluşturacak anlaşma kapsamınca, bu güçlü iki yapının birlikteliği melek yatırımcılara ve melek yatırımcı olmak isteyen profesyonellere etkin platform oluşmasında ortak zemin hazırlayacak.

Anlaşma çerçevesince Kadın girişimciler de unutulmadı. Kadın girişimcileri desteklemek için organize edilecek etkinliklerde ise Keiretsu Forum KAYAK grubu ile etkin rol oynayacak ve Türkiye’deki kadın girişimcilerimizi hayallerine ulaştırabilmek için destek sağlayacak.

 

 

TÜRKONFED Hakkında:

Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED); gönüllülük esasına göre kurulmuş, bölgesel ve sektörel iş dünyası temsil örgütlerinin çatı kuruluşu niteliğindedir.

TÜRKONFED, temsil ettiği iş insanları ve şirketler dikkate alındığında, Türkiye’nin en büyük ekonomik temsil gücüne sahip bağımsız ve gönüllü sivil toplum kuruluşudur.
TÜRKONFED Çatısı altında; 22 federasyon ve 150 dernek üzerinden, 12,500 iş insanı ve 30 bine yakın şirket yer almaktadır.
Bu üye tabanı ile TÜRKONFED, toplam (enerji dışı) dış ticaretin %83’ünü gerçekleştirmektedir. TÜRKONFED üyeleri, tarım ve kamu dışı istihdamın yaklaşık %55’ini sağlamaktadır.
Detaylı bilgi için Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi Cem Ötkün ile cem.otkun@keiretsuforum.com.tr adresinden iletişime geçebilirsiniz.

Keiretsu Forum Türkiye