MELEK YATIRIMCILAR GÜNEY EGE’DE BULUŞUYOR …
Projenin yürütücülüğünü Keiretsu Forum Türkiye üstlendi!

Adsız1

Güney Ege Kalkınma Ajansı’na (GEKA) başvurusu yapılan ‘’Melek Yatırımcılar Güney Ege’de’’ isimli ‘’Doğrudan Faaliyet Desteği’’ kurul tarafından kabul edildi… Projenin yürütücülüğünü Keiretsu Forum Türkiye olarak üstlendik.

Ege’de yapılacak proje ile Denizli, Aydın ve Muğla’daki potansiyel yatırımcıların, “melek yatırımcılık’’ kavramı ile tanıştırılması ve onların katma değeri yüksek ürün ve hizmet üretimi üzerine çalışan girişimciler ile buluşturulması hedefleniyor. Bölgenin sürdürülebilir rekabetçi bir yapıya kavuşması için yapılması gerekenlerin anlatılacağı Melek Yatırımcılık seminerlerini Keiretsu Forum Türkiye olarak hazırlayacağız.

Keiretsu Forum Türkiye olarak, proje kapsamında Denizli, Aydın ve Muğla illerinde düzenleyeceğimiz farkındalık seminerleriyle melek yatırımcılığın önemini ve yeni bir iş modeli olarak yatırım avantajlarını anlatacağız.

Deneyimli melek yatırımcı üyelerimiz ve sektör uzmanları ile yapılacak olan seminerlerde, potansiyel yatırımcı adaylara hem yol açacağız, hem de Güney Ege bölgesini için rol model oluşturmayı planlıyoruz.

Projeye katılan melek yatırımcı adaylarının, katıldıkları seminer ve kamp sırasında aldıkları bilgiler sonrasında, teknoloji tabanlı girişimlere yaptıkları yatırımlar sonucu ortaya çıkan ürünlerin katma değeri yüksek olması dolayısıyla, ülke ekonomisine olumlu yönde katkı sağlaması amaçlanıyor. Melek yatırımcı desteği ile ölçeklenen ürün satışlarının ciro, karlılık gibi parametreler ile ihracatın artması ve ithalatın önüne geçilmesi öncelikli hedefler arasında, bizlerde bu bağlamda melek yatırımcılığın bölgeye sağlayacağı faydaları ve melek yatırımcı olmak isteyecek adaylar için adım adım yol haritasını anlatacağımız seminerlere sizleri de bekleriz…

Detaylı bilgi için info@keiretsuforum.com.tr ile iletişime geçebilirsiniz.

Keiretsu Forum Türkiye

Sehirler