izmirDünyanın en büyük melek yatırımcı ağı Keiretsu Forum, 10 Haziran 2016 tarihinde İzmir’de ilk “Forum Toplantısı”nı düzenleyecek.

San Francisco, California merkezli ve dünyanın en büyük melek yatırımcılık ağı olan Keiretsu Forum, İzmir’de ilk “Forum Toplantısı”nı düzenleyecek. Keiretsu Forum Türkiye kurucu ortakları arasında bulunan İzmirli iş adamları Bülent Akgerman, Levent Akgerman, Uğur Yüce, Aydonat Atasever, Alphan Manas ve Hulusi Berik gibi isimlerin yanı sıra, İstanbul’dan Keiretsu Forum yatırımcı üyeleri ve Ege Bölgesi’nde başarılı iş projelerine imza atmış melek yatırımcı adayları da Forum Toplantısı’na katılım gösterecekler.

 

Kurulduğu 2000 yılından bu yana melek yatırımcı üyeleri ile 725 girişime 650 milyon doların üzerinde yatırım yapan Keiretsu Forum; 3 kıtada, toplam 46 şubesi ve 2500’in üstünde akredite yatırımcı üyesi ile dünyanın en büyük organize melek yatırımcı ağı olarak faaliyet gösteriyor.

 

2012 yılı sonunda İstanbul ofisinin açılmasıyla Türkiye’de faaliyetlerine başlayan Keiretsu Forum, 70’in üzerinde yatırımcı üyesi ile birlikte, İstanbul ofisi olarak bu güne kadar 17 girişime 7 milyon doların üzerinde yatırım yaptı. Anadolu’nun pek çok ilinde melek yatırımcılık ve girişimcilik seminerleri de düzenleyen Keiretsu Forum, hem yatırımcılar, hem de girişimcilere yönelik akıllı para, şirket değerlemeleri gibi çeşitli konularda eğitimler verdi.

 

10 Haziran 2016 tarihinde Bornova – Originn Coworking Office’de yapılacak etkinlik ile ilgili detaylı bilgi ve melek yatırımcılığın heyecanlı dünyasında yer almak için info@keiretsuforum.com.tr adresinden Keiretsu Forum ile iletişime geçilebilir.