sdvfKeiretsu Forum Melek Yatırımcı Ağı iş birliğinde İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi (İKBU) tarafından düzenlenen “Benim Fikrim Benim İşim” yarışması; üniversite öğrencilerinin girişimcilik sürüvenine  üniversite yıllarında atılmalarını destekliyor. Proje yarışması kapsamında Keiretsu Forum 2000 yılından beri süre gelen deneyimleri ile  Kemerburgaz Üniversitesi genç girişimcilerine girişimcilik ekosistemi ve melek yatırımcılık hakkında eğitimler veriyor.

 

 

Yarışma kapsamında başvuran girişimci öğrencilerin iş fikirlerini hayata geçirmeleri için öğrencilere Keiretsu Forum Yatırımcıları ve İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi akademisyeneri tarafından mentorluk ve uygulamalı çalışma olanakları sağlanacaktır. Yarışma sonucunda seçilen üç finaliste mali destekler, melek yatırımcılar ile tanışma fırsatı, girişimcilik eğitimleri,  mentorluk  ve şirket kuruluş desteği verilecektir.
 

 

 

Benim Fikrim Benim İşim proje yarışması hakkında detaylı bilgiye http://www.kemerburgaz.edu.tr/benimfikrim/ linkinden ulaşabilirsiniz.