ecovis

1997 yılındaki kuruluşundan bu yana Ecovis KAPİTAL, çeşitli üretim, ticaret ve hizmet alanlarında faaliyet gösteren müşterilerine en üst düzeyde kaliteli hizmet vermeye olan bağlılığını sürdürmek için çalışmaktadır. Bu tür hizmetlere vergi uyumu, muhasebe, danışmanlık, bordro, raporlama ve kurumsal sekreterlik hizmetleri dahildir. Müşteri odaklı hizmet ilkeleri ve yetkili uzman ekibi sayesinde Kapital Ağı ülkedeki en saygın ve önde gelen kuruluşlar arasında yerini alıyor.

 

Ecovis altında Kapital Network’u ile iş birliğine giden Keiretsu Forum bir sponsorluk anlaşması imzalamıştır. Keiretsu Forum Finansal Sponsorluk ’ta Ecovis Kapital ile çalışmalarına devam edecektir. Keiretsu Forum mali anlamda ve yatırım süreçlerinde finansal due diligence için gerekli destekleri Ecovis Kapital vizyonu altında gerçekleştirecektir.

 

Keiretsu Forum Türkiye olarak Ecovis Kapital’a sponsorlarımız arasına hoş geldin diyor; birlikte çok güzel fırsatlar yaratacağımıza inanıyoruz. Ecovis Kapital hakkında detaylı bilgiye buradan  ulaşabilirsiniz.