poltio

Ahmet Tosun, Güney Can Gökoğlu ve Vildan Ay tarafından 2014 yılında kurulan anket platformu Poltio, Keiretsu Forum Türkiye üyelerimizden Barış Tekin ve kurumsal üyelerimizden Girişim Türk’ün katıldığı yatırım turunda toplamda 1 milyon TL yatırım aldı.

 

Poltio aldığı son yatırımla birlikte globale açılma çalışmalarına hız vereceğinin altını çizdi.

 

Kullanıcıların eşit ve özgür bir ortamda soru sorup cevap verdiği bir sosyal platform olarak tanımlanan Poltio, aynı zamanda içerik yaratıcılara her platformda kullanılabilir test/quiz ve ​anket gibi etkileşim yaratan içerikler oluşturma imkanı sağlıyor. Evet/Hayır, çoktan seçmeli, resimli ve puanlamalı olmak üzere 4 farklı anket formatına sahip olan Poltio, ülkemizin en çok kullanılan online anket platformlarından. Hem güncel hem de ilgilinizi çeken farklı konularla ilgili anketler oluşturmanıza olanak tanıyan Poltio, özellikle gündemi takip etmek isteyen kullanıcılar için başarılı bir alternatif.

 

Poltio platformunda bugüne kadar toplam 110 binin üzerinde soru soruldu. 150 milyonun üzerinde oy kullanılan Poltio, 19 farklı kategori altında anket oluşturulmasına olanak tanıyor. Geçtiğimiz yılın Ocak ayında kullanılan oy sayısının 26 milyon olduğu belirtildi.

 

Poltio’ya Keiretsu Forum girişimleri arasına hoş geldin diyor, ilerleyen zamanlarda daha da büyük başarılara imza atacağına olan inancımızı tekrarlıyoruz.