Keiretsu Forum & 11Sight Yatırım Fotoğrafı-min

İşletmeler için kolay kullanımlı bir görüntülü görüşme platformu sunan 11Sight, Keiretsu Forum Türkiye’den 620 bin TL’lik yatırım aldı. 11Sight yatırım turuna, Keiretsu Forum Melek Yatırımcı üyelerinden altı farklı üye katıldı. 2012’den bu yana Türkiye’de melek yatırımlarına devam eden Keiretsu Forum Türkiye bu yatırımıyla beraber 23 girişime 25 turda 35 milyon TL’lik yatırım sağladı.

 

Keiretsu Forum Türkiye’nin son yatırımı 11Sight’ın oldu. İşletmeler için kolay kullanımlı bir görüntülü görüşme platformu sunan 11Sight 620 bin TL’lik yatırım aldı. 11Sight yatırım turuna Keiretsu Forum Melek Yatırımcı üyelerinden Aydın Koç, Hülya Koç, Ali Demir Akel, Gamze Sart, Fırat Fidan ve Serdar Başar katıldı. 2012 yılından beri Türkiye’de melek yatırımlarına devam eden Keiretsu Forum Türkiye, 11Sight yatırımı ile birlikte 23 girişime 25 turda 35 milyon TL’lik yatırım miktarına ulaştı.

 

11Sight, uygulama yüklemeye gerek kalmadan tek tuşla görüntülü görüşme başlatılabilen bir servis. Aleks Göllü, Farokh Eskafi ve Ercan Gümüş’ten oluşan deneyimli bir kurucu ekip ve 19 kişilik güçlü bir takıma sahip olan girişimin diğer görüntülü görüşme sistemlerine göre en büyük avantajı, son kullanıcıların herhangi bir uygulama yüklemesine ve iletişim bilgilerini paylaşmasına gerek kalmadan görüntülü görüşmeyi başlatabilmesi. Bu da görüntülü görüşmenin artık satış artırıcı bir enstrüman olarak kullanılabilmesine olanak sağlıyor. San Francisco merkezli bir girişim olan 11Sight’ın hedefinde ABD ve Türkiye pazarında, otomotiv ve emlak dikeyinde hizmet veren firmalar ile pazaryeri girişimleri (marketplace) yer alıyor.

 

Girişim, Türkiye ve ABD pazarındaki 460 işletme tarafından kullanılıyor. Son 5 ayda 11Sight aracılığı ile gerçekleşen görüntülü görüşme sayısı neredeyse %100 artış sağlayarak 45 bin görüşmeye ulaştı.

 

11Sight, Keiretsu Forum Türkiye’den aldığı yatırımı, ürün geliştirme ve pazarlama/iş geliştirme faaliyetlerinde kullanacak.

 

Tek butonla görüşme başlatıyor

 

11Sight kullanıcıları müşterileri için inline bir buton sunuyor. Bu butona tıklanması halinde kolayca görüntülü konuşma başlatabiliyor. 11Sight ile ilgili detayları girişimin web sitesinde bulabilmeniz mümkün.

 

11Sight söz konusu yatırımı öncelikli olarak ürününü geliştirmede ve pazarlama/iş geliştirme faaliyetlerinde kullanacak. Aktif olarak ABD ve Türkiye pazarında faaliyetlerine devam edecek olan girişimin San Francisco ve İstanbul’da iki ayrı ofisi bulunuyor.