cann

 

 

Şubat 2015 tarihinden beri Keiretsu Forum Türkiye Genel Müdürlüğü görevini sürdürmekte olan Can K. Methson, 12 Kasım günü uzun zamandır mücadele ettiği amansız hastalığı nedeniyle aramızdan ayrıldı. Kendisini özlem ve saygı ile anıyoruz.

 

 

 

 

 

Can K. Methson Hakkında

 

Kariyerine Robert Bosch GmbH firması bünyesinde Proje Mühendisi olarak başlayan Küçük, 2006 yılından itibaren altı yıl boyunca, Amerika Birleşik Devletleri, Kaliforniya eyaletinde yönetim danışmanlığı alanında ve bilişim sektörlerinde çalıştı.  Yüksek lisansını, ABD’nin saygın üniversitelerinden University of San Diego (USD) Master of Science in Global Leadership programında tamamlayan Küçük; yüksek lisans eğitimi sürecinde, Strateji Yönetimi ve Stratejik Planlama konularında çalışmalar yürüttü. ABD, Arjantin ve Çin Halk Cumhuriyeti’nde akademik çalışmalarda bulundu. 2013 yılında, San Francisco’da gerçekleşen Dünya Strateji Zirvesine konuşmacı olarak davet alan ilk Türk Strateji Uzmanı oldu.

 

Stratejik Planlama & İş Geliştirme ve Proje Koordinatörlüğü görevlerini ABD, Almanya ve Türkiye’deki çeşitli uluslararası şirketlerde başarı ile yerine getiren Küçük; Alvimedica ve Fuga markalarının Turquality®  programına katılım süreçlerinde liderlik yaptı. Son olarak Sabancı Grubuna katılan Küçük, Strateji ve İş Geliştirme Yöneticisi olarak Sabancı Holding Akçansa bünyesinde görev alarak; aynı zamanda Türkiye – Stratejik Planlama Derneği Başkan Yardımcılığı görevini yürütmüştür. Şubat 2015 yılından beri Keiretsu Forum Türkiye Melek Yatırımcı Ağı platformunun Genel Müdürü olarak iş hayatına devam etmekteydi.