Keiretsu Forum Türkiye KAYAK üyeleri Angel Capital Expo’da!

 

Keiretsu Forum Türkiye Kadın Yatırımcılar Kolu (KAYAK) üyeleri, Genel Müdür Esra Talu önderliğinde 23-27 Nisan 2018 tarihleri arasında San Francisco’da gerçekleştirilen Angel Capital Expo’ya katıldı.

 

Keiretsu Forum Türkiye Kadın Yatırımcılar Kolu (KAYAK) üyeleri, Angel Capital Expo’ya katıldı. Dünyanın 52 merkezinden Keiretsu Forum yöneticilerinin ve üye yatırımcılarının bir araya geldiği organizasyonda, bir hafta boyunca girişimcilik ve melek yatırımcılık konularında eğitimler, seminerler ve start-up sunumları gerçekleştirildi.

 

Keiretsu Forum kurucusu Randy Williams ve Keiretsu Forum Angel Capital CEO’su Nathan McDonald’ın ev sahipliğinde gerçeklesen öğle yemeğinde ise Keiretsu Forum Türkiye KAYAK üyeleri ve Genel Müdür Esra Talu, girişimcilik ve melek yatırımcılık konularında katılımcılarla bilgi alışverişinde bulundular. Dünyanın en büyük melek yatırım ağı Keiretsu Forum’un Türkiye yapılanmasının 2017 yılında gerçekleştirdiği başarılı iş birliklerinin masaya yatırıldığı yemekte 2018 hedefleri de belirlendi. Genel Müdür Esra Talu, Randy Williams ve tüm Keiretsu Forum ekibinin desteğiyle 2018’de komşu ülkelerdeki iş birliklerini güçlendireceklerinin ve çok daha büyük projelere imza atacaklarının da müjdesini verdi.