Değerli Keiretsu Forum Türkiye Ailesi,

Dünyanın en büyük melek yatırımcı ağı Keiretsu Forum’un Türkiye ayağı Keiretsu Forum Türkiye olarak, ülkemizde melek yatırımcılığın yönünü belirliyor olmanın hem gururunu hem de mutluluğunu yaşıyoruz. Başarılarımıza ve katma değeri yüksek ürün ve hizmetlere sunduğumuz desteklere her geçen gün bir yenisini ekliyoruz. Ülke ekonomisine olumlu yönde destek olmak amacıyla çıktığımız bu yolda emin adımlarla ilerliyoruz.

Hiç şüphesiz ki bu sürdürülebilir destek ve başarının ardında büyük bir aile olmanın önemi yatıyor. Bu gerçekten yola çıkarak önemli çalışmalara imza atan tüm üyelerimizi gönülden tebrik ediyorum ve yönetim kurulumuzda kısa bir süre önce yaşanan değişikliği de sizlere açıklamak istiyorum. Bu kapsamda geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Genel Kurul  çerçevesinde görev süresi biten eski Yönetim Kurulu yerine yeni bir Yönetim Kurulu oluşturuldu. Hulusi Berik, Ali Özgenç, Ümit Karaarslan, Muzaffer Öztan, Gökhan Eyigün, Gamze Sart, ve Burak Dalgın’dan oluşan yeni Yönetim Kurulu, Başkanlık görevine Hulusi Berik, Başkan Yardımcılığı’na da Ali Özgenç’i getirdi.  KAYAK Keiretsu Forum Türkiye Kadın Yatırımcı Kolu Başkanlığı’nı ise Candan Karabağlı sürdürüyor.

Hem Türkiye’de hem de dünyada melek yatırımcılığa yön veren Keiretsu Forum’un Türkiye ayağı Keiretsu Forum Türkiye olarak girişimcilere ve yatırımcılara sunduğu desteklerle önemli başarılara imza atan bir önceki Yönetim Kuruluna teşekkür ediyor, yeni Yönetim Kuruluna da başarılar diliyoruz.

 

Saygılarımızla,

Esra Talu

Genel Müdür

Keiretsu Forum Türkiye