• 18 Mart 2023
  • admin
  • 0

canadaDünyanın en büyük Melek Yatırımcı Ağı olan Keiretsu Forum Melek Yatırım Ağı 3 kıtada 46 ofis ve 2500 den fazla melek yatırımcıya sahip olan ağını yeni etkinlik ve tanıtımlarla büyütmeye devam ediyor.  Her yıl seçilen bir ofisin düzenlediği Melek Yatırım Zirvesi bu yıl Kanada’da bulunan Keiretsu Forum Toronto Ofisi tarafından 20 Ekim tarihinde düzenlenecek. Yerel ve uluslararası platformlardan birçok yatırımcı, girişimci ve sponsoru bir araya getirme hedefinde olan Keiretsu Toronto Melek Yatırım Zirvesi, katılan herkese global anlamda yatırım ve yeni bir vizyon sözü veriyor.

3

Keiretsu Forum Melek Yatırım Ağı dünya çapında büyüdükçe, Toronto ofisi de mevcut durumunu en iyi şekilde güçlendirmek için üyeler ve girişimcilerle birlikte proaktif bir rol oynamaya devam etmektedir. Bu yılki fuar, hem yatırımcılar hem de girişimciler için çok özel seçenekler sunuyor.

Fuara Genel Bakış

1

Keiretsu Toronto Melek Yatırım Zirvesi bu yıl genel olarak yatırımcı ve girişimcileri 3 ana başlık altında topladığı etkinliklerde buluşturuyor.

  • Sermaye Büyütme Platformu: Bu platform, Keiretsu’nun küresel anlamda kuruluş amacı olan geleneksel sermaye platformudur. Bu seçenek yeni sermaye arayışında olan veya mevcut sermaye arayışını sonlandırma amacında olan girişimleri hedeflemektedir.

 

  • Dağıtım & Lisanslama Platformu: Sermaye arayışı son bulmuş, girişimlerini tanıtım ve reklam aracılığı ile büyütme peşinde olan girişimleri hedef alan segmenttir. Keiretsu Forum’un küresel ve geniş yatırım ağı aracılığı ile kendisine yerel ve uluslararası dağıtım kanalları konusunda ortaklar arayan girişimlerin ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik olarak planlanmıştır.

 

  • İlk Çıkış Odası Platformu: Henüz sadece aile ve yakın çevreden sermaye alabilmiş erken aşama şirketler için düşünülen bölümdür. Bu bölümde henüz çekirdek aşamada olan girişimlerin yatırımcılar ve kendileri gibi olan diğer girişimciler ile tanışmaları amaçlanmaktadır.

 

 

araba

Keiretsu Forum Toronto, McLaren Kanada ile özel bir ortaklığı bu seneki Melek Yatırım Zirvesinde duyuruyor. Toronto Melek Yatırım Zirvesine katılan bütün misafirler Toronto McLaren ana bayisi ile birlikte düzenlenen networking ve eğlence etkinliklerine katılma hakkına sahip olacak. Zirveye katılan herkes yeryüzündeki en iyi tasarlanmış arabalardan birkaçıyla yakınlaşma fırsatı yakalayacak.

Toronto Şehri’ne Genel Bakış

2

Toronto, Kanada’nın en kalabalık ve Kuzey Amerika’nın 4. en büyük nüfuslu şehridir; aynı zamanda da Ontario eyaletinin de başkentidir. 2013 Nüfus Sayımına göre Toronto Metropolitanı 5.79 milyon nüfusludur. Popülasyonunun yaklaşık %49’ununun Kanada dışında doğduğu, dünyanın yerli olmayan oturanlarıyla en çeşitli insanlarını barındıran şehirlerinden biridir. Tarihi  18. yüzyıl sonlarında İngiliz Krallığı, bölge yerlilerinden toprak aldığında başlamıştır. Eski adıyla York, 1834’te şehirleşmeye başlamış ve 1954’ten 1998’e kadar yakın çevredeki mahalleleri de içine alarak bugünkü sınırlarını elde etmiştir. Kanada’nın ticaret başkenti olarak, Toronto Borsası’nı ve Kanada’nın en büyük beş bankasının ana ofislerini barındırmaktadır. Şehrin ileri gelen ekonomik sektörleri arasında finans, ticari hizmetler, telekomünikasyon, uzay, ulaşım, medya, sanat, yayıncılık, yazılım üretimi, medical araştırma, eğitim, turizm ve mühendislik vardır. Şehir aynı zamanda sürekli olarak Ekonomist İstihbarat Birimi ve Mercer Yaşam Kalitesi Anketi tarafından dünyanın en yaşanabilir şehirlerinden biri olarak seçilmektedir.

ozan

Keiretsu Forum Kanada Ofisinin başında Melek Yatırımcılık ve yatırım konularında engin tecrübelere sahip olan Ozan Isınak (sağda) bulunmaktadır.